REGULAMIN FORUM
Lektura obowiązkowa dla każdego użytkownika!

Wydzielone: o Plakacie (i parę innych pierdół)

Wszystkie informacje odnośnie naszego klubu.

Wydzielone: o Plakacie (i parę innych pierdół)

Postprzez Faworek » 2010-01-14, 20:17

Witam! Jak wszyscy widzą wszystko powoli dochodzi do normy i stabilizacji (jeszcze to trochę potrwa).
Patryk przypomniał mi o koszulkach itp. klubowych. Myślę, że trzeba na sam początek wytypować osobę chętną do rozprowadzania naklejek wykonanych przez Nkn ;)
Kolejną sprawą organizacyjną pozostają koszulki. Zorganizujcie się ile mniej, więcej jest chętnych. Koszulki zamawialibyśmy po konsultacji z Nikikinem, który już raz to przechodził ;)
Najdalej biegnąca idea, to kalendarz na 2011, z 12 zdjęciami związanymi z Tkkj (grupowe, najlepsze moto itp.).
Na wszystko oczywiście brak organizacji i funduszy, więc musimy mieć jakieś konto w banku, gdzie każdy da ile może :mrgreen: Oraz będzie wpłacał na konkretne cele (wykupienie koszulki).
WSK 125 - śnie o niej po nocach!
Faworek Mężczyzna

Pojazd: Aprilia Sr Stealth 50ccm

Pomysły, idee, propozycje

Postprzez PatrykoD » 2010-01-14, 20:28

No więc jak już zaproponowałem to mogę się tym zająć. Mogę wznowić sprzedaż naklejek i zacząć zbierać fundusze na koszulki.
Sklep motocyklowy Moto Meta ul. Skalista 1, oś. Barwinek
http://www.MotoMeta.com.pl

Obrazek
PatrykoD Mężczyzna
Konkurs VT - 1st place
15kth post owner.

Pojazd: Peugeot XP6 06' / Yamaha Slider 04' stunt pies

Postprzez Faworek » 2010-01-22, 19:17

A więc tak ;) Widzę powolne kroki do dobrego celu. Ale niepokoje się o jeden aspekt:

Rozpoczęcie sezonu 2009
Obrazek

Zakończenie sezonu 2009
Obrazek

Zmiana "polityki" zmienia ilość ludzi. Trzeba temu zapobiec :!: Moje pomysły to:
- Ulotki w sklepach i salonach motoryzacyjnych
- Reklama radiowa (ktoś kiedyś mówił o znajomościach w lokalnych rozgłośniach :mrgreen: )
- Banery reklamujące forum w innych zakontkach skuterowiczów (przewiduje konkurs)
- Ciekawy plakat (ten co jest teraz nie przyciąga za bardzo)

Kto chętny pomóc w moim "projekcie", to czekam na PW i wieście na GG. 148327 ;)

P.S

Szkoda piłować takie sprawy w temacie o zlocie, bo sie zrobi offtop
Faworek Mężczyzna

Postprzez Arek » 2010-01-23, 19:34

Myślę że w błednym kierunku idziemy.
Jeżeli o mnie chodzi - na rozpoczęciu byłem, na zakończeniu nie, ale z powodu braku maszyny i zakończenia przygody ze skuterami.

Ale problem tkwi raczej w czymś innym.
Nie chcę nikogo obrażać, ale ja wcześniej zawsze jechałem na zlot z myslą że spotkam ludzi których na codzień nie widuje i których łaczy ze mną pasja.....Nie bedę tu wymieniał z imienia i nazwiska, bo oni wiedzą OCK.

Z tego co teraz widzę ludzi na forum jest duuuużo, a na drodze mało, bo temu się nie chce, tamtemu siamtemu....Więc ja zacząłbym od zebrania dup* na zlot a nie pisania pierdół na forum.

Tak więc z plakatami bym się wstrzymał, a podzielił ludzi na tych którzy skuterkiem jeźdzą do szkoły a wieczorem z nudów pisza na forum a na tych, dla których to pasja. Takie moje zdanie.
Arek Mężczyzna

Pojazd: SV

Postprzez orzelek0001 » 2010-01-29, 01:00

Jeżeli chodzi o to rozgłośnianie no to myślę że nawet fajny pomysł . Ulotki by można zrobić i pozostawiać po sklepach na pewno ktoś by brał. Ja mogę zagadać z wujkiem o jednio dniowym rozgłosie w TVP3 z racji tego ze on jest redaktorem a ciotka dyrektorem produkcji wiec może bym coś załatwił żeby na końcu informacji coś wspomnieli. Oczywiście wy się musicie na to zgodzić bo sam takich decyzji nie mogę podejmować .

Moim zdaniem kilka takich ruchów i trochę rozruszamy to :mrgreen: Uzgodnij jeszcze z Notim lub Sohem i działaj ;) / Fawor
Jedziemy po zioło :D
orzelek0001 Mężczyzna

Pojazd: Suzuki Katana

Postprzez roller28 » 2010-01-29, 19:39

Faworek dobrze mówi!Sklepów motoryzacyjnych jest baaardzo dużo w Kielcach.Banery może każdy wstawić na inne forum(nawet do podpisu),a plakaty zawsze były i będą dobrą reklamą :mrgreen:

Tylko z ta reklamą radiową jest trochę zachodu ,ale jeśli orzełek namówi Ciocię to jest git :D !
Pisanie poprawną polszczyzną jest sexi :D
roller28 Mężczyzna

Ostrzeżenia: 3
Pojazd: Peugeot JetForce

Postprzez Pele » 2010-01-29, 21:08

Tylko my w świetle prawa nie jesteśmy żadnym klubem.Poprostu jesteśmy jedynie osobami z forum :-/
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pele Mężczyzna

Pojazd: Był huraganek>Uno 1.4 i.e.S

Postprzez orzelek0001 » 2010-01-29, 21:55

Nikt nie musi wiedzieć o tym że nie jesteśmy klubem :D Ale raczej my tu wszystko organizujemy itp. Więc małe ogłoszenie w TVP3 nie zaszkodzi :D a na pewno więcej osób by się dowiedziało o tym. Np. jakaś babcia bd oglądała wiadomości ma dajmy an to wnuczka który jeździ na jakimś moto :D wnuczek przyjdzie do babci babcia przekaże i już 1 osoba więcej :D

Prędzej babcia powie wnuczku sprzedoj toto w cholere xD /Pele
Jedziemy po zioło :D
orzelek0001 Mężczyzna

Pojazd: Suzuki Katana

Postprzez filipm » 2010-01-29, 23:45

Ale na zakoncznie byla gorsza pogoda i np mi sie te 33 km nie oplacalo jechac w taka pogode:) A na wiosne pojawie sie na 100% moze nie skonczne do konca moto ale bede:D
filipm Mężczyzna

Pojazd: Aerox

Postprzez Janik » 2010-02-04, 23:47

W sumie jeszcze 2 miesiące są, więc się wyrobie :P ja tam kończe to wpadne w te lato :P

Super. A teraz może coś na temat? :> / Fawor
Obrazek

Silnik, 2 koła i mordka wesoła xD
Janik Mężczyzna

Pojazd: Yamaha Aerox

Postprzez KoVaL » 2010-02-10, 11:44

A więc tak Panowie :) Co do plakatów to już sa, na dniach będe je drukował i miesiąc przed zlotem rozwieszał na moto :) Myślę że któś mi pomoże :P Co do ogłoszeńto ja kiedyś mówiłem, mam siostre w radiu fama i radiu kielce :) A więc nie będzie z tym najmniejszego problemu :) Co do ulotek niech ktośje zrobi i tak samo sie poroznosi :) 2h na sienkiewicza i pod tesco i napewno będzie więcej osób niż na tym zakończeniu :)
Yamaha Aerox & R6 Driver ^^
Szpachlowanie Klejenie Custom Plastikow Polerowanie Aluminium Lakiernictwo Blacharstwo Mechanika

Obrazek
KoVaL Mężczyzna

Pojazd: Yamaha Aerox 70cc MidRace Power || Yamaha R6 128 Ps ^^|| Volvo XC90 2009 315 Ps

Postprzez Faworek » 2010-02-10, 15:56

Co do plakatów to Koval zrobił dwa i oba wprowadzają w błąd :> Poprawdzie to jak najdzybciej, bo nie każy wie o tym że to wszystko odbędzie się

11.04 (niedziela) Na parkingu Homo Homini

Obrazek

W pierwszym była podana zła data, a w drugim jest KCK. Omawialiśmy, że w niedziele tam nie wypali, bo jest płatny.
Poprawcie to, bo jest syf i przez to mogą się odbyć 2 zloty w 2 innych miejscach ;) Nie wspominając, że ktoś przez pomyłki plakatowe wpadnie w sobote.
Faworek Mężczyzna

Postprzez Noti » 2010-02-10, 17:56

Jest jeszcze błąd "Na roz-->p<--oczęcie...."
Noti Mężczyzna

Pojazd: Aprilia SR Factory R tuned**

Postprzez Faworek » 2010-02-10, 19:47

Czyli plakat jest zły. Proszę o poprawki przez Kovala lub o zrobienie nowego ;) Ten jest taki sobie i ma błędy. Jak ktoś jest twórczy to da rade :P
Faworek Mężczyzna

Postprzez KoVaL » 2010-02-10, 23:45

Okej :P Poprawiłem plakat :)
Załączniki
Yamaha Aerox & R6 Driver ^^
Szpachlowanie Klejenie Custom Plastikow Polerowanie Aluminium Lakiernictwo Blacharstwo Mechanika

Obrazek
KoVaL Mężczyzna

Pojazd: Yamaha Aerox 70cc MidRace Power || Yamaha R6 128 Ps ^^|| Volvo XC90 2009 315 Ps

Następna strona

Powrót do Świętokrzyski Klub Jednośladów