Faworek napisał(a):Team to raczej się nie udziela na forum, ale na "podwórku". Jak kolega roller zacznie wpadać do innych znajomych z forum i pokaże się z dobrej strony to będzie miał z nami wakacje
roller28 napisał(a):Faworek napisał(a):Team to raczej się nie udziela na forum, ale na "podwórku". Jak kolega roller zacznie wpadać do innych znajomych z forum i pokaże się z dobrej strony to będzie miał z nami wakacje
Jak bd miał Jeta to spróbuje

Janik napisał(a):roller28 napisał(a):Faworek napisał(a):Team to raczej się nie udziela na forum, ale na "podwórku". Jak kolega roller zacznie wpadać do innych znajomych z forum i pokaże się z dobrej strony to będzie miał z nami wakacje
Nie musisz mieć Jeta żeby to robić, ja do kofcia busem jechałemSię nie chwaląc. Arczi do mnie autem wpadł "Daihatsu" (do morawy heh)
a z resztą... pany jedźmy wszyscy do burdelu na ukrainę
Janik napisał(a):roller28 napisał(a):Faworek napisał(a):Team to raczej się nie udziela na forum, ale na "podwórku". Jak kolega roller zacznie wpadać do innych znajomych z forum i pokaże się z dobrej strony to będzie miał z nami wakacje
Nie musisz mieć Jeta żeby to robić, ja do kofcia busem jechałemSię nie chwaląc. Arczi do mnie autem wpadł "Daihatsu" (do morawy heh)
a z resztą... pany jedźmy wszyscy do burdelu na ukrainę

Powrót do Świętokrzyski Klub Jednośladów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość