Jednak z przyczyn technicznych stelaż będzie jutro Ale za to razem z klatka Jutro będę też zakładał to Hebo NG i myślę nad kupnem cylka Top Performens Co o tym sądzicie?
Aby pokrywały się czyny ze słowami... Nie daj honoru splamić... Walcz zawsze z zasadami...
Bierz od Filipa i nie masz co kombinować Masz pod nosem bardzo dobry cylinder i ci mało Wszystko ci się układa po myśli Neos trafił się perfekt, cyl dobry, wario fajne, a ty jakbyś nie dowierzał. że idzie tak łatwo
Tak słyszałem więc tak się wypowiadam bo są róźne przypadki jedni pisali ze 150 inni że po 400 były kwadraty więc pisze to co słyszałem.A dużo osób się tak wypowiadało.
Nie kłućta się tu Założyłem dzisiaj Hebo NG Rolki mam jakieś ponad 3 bo tylko takie dostałem z wariem Ładnie lata Tylko trzeba by trochę napęd podregulować ponieważ jest tak że najpierw ma mega kopa a potem muł Ale za to V-max też się poprawił i to znacznie Jest też stelaż
Oto jego fotki:
Aby pokrywały się czyny ze słowami... Nie daj honoru splamić... Walcz zawsze z zasadami...
On wygląd na duży ale tak na prawdę to malutko brak żeby sam stał w pionie Jest w sam raz Jeszcze nie muszę wyregulować napęd jeszcze I myślę o nowym cylku Mam nadzieje że po weekendzie zacznę stuncic