A więc tak jedziemy z koksem Czas się przesiąść z 70 cc na 600 cc Dzisiaj dowiedziałem się od mamy że w Czerwcu będe miał do odbioru paczkę z przesyłką którą jest Yamaha R6 z 2007r 15 Maj o mocy 128 koni ( 94 kw ) i przebiegu 14.000 km. Cena była dość wysoka jak na ten model ( 4500 E ) Ale w sumie marzyłem o takim od dziecka ( O ścigu ) Fotki poniżej...
Załączniki
Ostatnio edytowano 2010-03-13, 23:58 przez KoVaL, łącznie edytowano 2 razy
KamilTZR napisał(a):Marzyłeś od dziecka o r6 z 07r buahaha Co tam sie podniecać seryjny komin nawet Nie odstaje od innych r6 Szerokosci
Widze że Ty jeszcze nie wyrosłeś Nie mówie że marzyłem o R6'tce z 07 r Tylko ogólnie o Moto tego typu Jak mówisz że seryjny komin i nie ma mocy To zapraszam w czerwcu na jakiś odcinek z Twoja rs'ka Pozdro
Moim zdaniem i tak tyle mocy bez " wydechu" cięzko ogarnąc więć sportowy komin przyjdzie napewno z czasem ale tak ogólnie to spoko sztuka i jeszcze to niebieskie maloawnie takie co lubie
Yyyy zatkało mnie no to widzę że Koffciu zadowolony i to bardzo P.S A co do piero Mariola Zadowolonaaa xD aaaa i do Mamusi napiszę list za rok (na mikolaja:D )
Ostatnio edytowano 2010-03-10, 16:56 przez orzelek0001, łącznie edytowano 1 raz
No to czas na mnie, zaj**isty sprzęcik Chciałbym mieć taką mame Po co pisać jakieś głupoty, że 'nawet seryjny wydech ma' ? Przecież od razu widać, że Ci się człowieku podoba ten motr ;/ KamilTZR Chciałbyś mieć taką.