REGULAMIN FORUM
Lektura obowiązkowa dla każdego użytkownika!

Nowi moderatorzy.

Tutaj znajdują się wszelkie ważne ogłoszenia zamieszczane przez administrację forum. Obowiązkowo trzeba się z nimi zaznajomić.

Nowi moderatorzy.

Postprzez Pele » 2010-01-03, 21:59

Witam was wszystkich bardzo serdecznie.Chodzi mi o nowych moderatorów,jako że do niektórych osób spływają skargi, protesty itp.Niektórzy twierdzą, że jeden z nowo wybranych modów manipulował ankietą.Więc wypowiadajcie sie tutaj na ten temat.
pzdr Pele
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pele Mężczyzna

Pojazd: Był huraganek>Uno 1.4 i.e.S

Nowi moderatorzy.

Postprzez Faworek » 2010-01-03, 22:03

Soho napisał(a): ...Prawybory nie są żadną podstawą pod mianowanie moderatorem...

To ta ankieta taka ważna? To tylko miało pokazać kto jest fajny (moje zdanie). Jakieś skargi na mnie? Jakieś błędy? Pierwszy dzień a ty już kłody pod nogi :-/
WSK 125 - śnie o niej po nocach!
Faworek Mężczyzna

Pojazd: Aprilia Sr Stealth 50ccm

Nowi moderatorzy.

Postprzez KoVaL » 2010-01-03, 22:05

A więc tak :P Co do nowych moderatorów to jest jeden wielki "fejk" :) Ponieważ przed wyborami na moderatora :P Doszło 30 użytkowników :) I dziwnym trafem zagłosowało około 56 użytkowników :D A na forum jest średnio 15 osób. A więc skąd tyle głosów :P Ja polecam na nowego moda PatrykoD, Wioras Jedyni sprawiedliwi...

z tego tekstu wynika ze chcesz zeby moderatorami byli twoi koledzy
Yamaha Aerox & R6 Driver ^^
Szpachlowanie Klejenie Custom Plastikow Polerowanie Aluminium Lakiernictwo Blacharstwo Mechanika

Obrazek
KoVaL Mężczyzna

Pojazd: Yamaha Aerox 70cc MidRace Power || Yamaha R6 128 Ps ^^|| Volvo XC90 2009 315 Ps

Nowi moderatorzy.

Postprzez SeweRyn » 2010-01-03, 22:11

KU** od kilku miesięcy na forum zajmujecie się tylko wybieraniem modów a forum to nie jest chyba zaden wyścig kto zostanie modem... Bycie moderatorem daje wam aż taką satysfakcje bo nie rozumiem po co tak do tego zaciekle dążyć ?! ;/
Obrazek
SeweRyn Mężczyzna

Pojazd: sr street '07

Nowi moderatorzy.

Postprzez Pele » 2010-01-03, 22:13

Ja sie wypowiem co do lukasa aby czarno na białym było.Dostał tego globala i pierwsze co zrobił wpadł do panelu administratora i odbanował jakiegoś kolesia z niewiadomej nikomu przyczyny.Może dlatego, że kolega nie lubi sie dostosowywać jak to stwierdził w jednym z postów.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pele Mężczyzna

Pojazd: Był huraganek>Uno 1.4 i.e.S

Nowi moderatorzy.

Postprzez Nero1324 » 2010-01-03, 22:16

A za co w ogóle Lukas dostał globala, za piękne oczy czy za znajomości z dawną administracją...
http://picasaweb.google.pl/Nero1324- Zdjęcia ze zlotów, spotkań, itp.
http://www.youtube.com/user/Nero1324#p/u- Filmy ze zlotów, spotkań,itp.
9799139
Nero1324 Mężczyzna

Pojazd: Malaguti F12 LC & Piaggio Typhoon 70

Nowi moderatorzy.

Postprzez Soho » 2010-01-03, 22:21

Primo, mam na kompie listę głosów oddanych na poszczególnych kandydatów, wzięły udział może 3 nowe osoby bez żadnego postu (co zostało uwzględnione).
Secundo, od rozpoczęcia wątku z wnioskami na modów i głosowaniem temat moderatora pojawił się może dwa razy na shitboxie i trzy razy u mnie na gg/jabberze.
Terzo, temat zostaje zamknięty, wszelkie skargi na administrację które zostaną opublikowane na forum są uznawane jedynie jako szykanowanie podmiotu skargi. Skargi są rozpatrywane tylko i wyłącznie na podstawie zgłoszeń PW/Mailowych.
Obrazek
Soho Mężczyzna
Przyczajony skryptożerca

Pojazd: Malaguti Madison 250

Powrót do Ogłoszenia